0

Kvetinárstvo

Kvetinárstvo – táto rubrika je určená pre tých, ktorí milujú kvety a sú pripravení naučiť sa všetky zložitosti starostlivosti a kultivácie. Táto rubrika obsahuje najdôležitejšie tipy na pestovanie kvetín nielen pre začiatočníkov, ale aj pre skúsených pestovateľov kvetov, články o záhradnej výzdobe, vlastnostiach sejby a zakorenenia na otvorenom teréne a mnoho ďalších materiálov.

25 júl 2024
3

Plamienok je luxusná trvalka, nádherne kvitnúca popínavá rastlina, ktorá zdobí záhrady. Jeho nápadné kvetenstvo na pozadí zelených listov vytvára atmosféru romantiky a útulnosti, oživuje vertikálne kompozície a v lete maskuje steny a ploty.

11 júl 2024
15

Levanduľa je strieborný ker s jasnými lila alebo ružovými kvetmi, ktorý vytvára rozprávkovú atmosféru a premení každú krajinu. Vôňa levandule môže pôsobiť upokojujúco a relaxačne, zmierňuje stres a zlepšuje spánok.

04 júl 2024
25

Magnólia je najstarší kvitnúci strom na Zemi. Jej história siaha do kriedy a treťohôr. Magnólie prežili mnoho epoch a boli svedkami neuveriteľných zmien v prírode a podnebí.

10 jún 2024
70

Chcete, aby vaša záhrada bola živá a priťahovala užitočný hmyz? Poradíme vám, ktoré medonosné rastliny so sladkou a príjemnou vôňou prilákajú pestrofarebné motýle. Ich farebné krídla vznášajúce sa nad kvetmi vytvoria nezabudnuteľné divadlo!

03 jún 2024
52

Dlho pred príchodom Európanov objavili severoamerickí Indiáni úžasné liečivé vlastnosti "večerného slnka prérie", ktoré je u nás známe ako rudbekia alebo echinacea.

22 máj 2024
1160

Príchod jari je časom, keď sa myšlienky záhradkárov zameriavajú na zdobenie balkónov a terás krásnymi kvetmi. Namiesto utrácania za hotové sadenice však zvážte, či si rastliny nevypestujete sami zo semien. Je to nielen fascinujúci koníček, ale aj skvelý spôsob, ako ušetriť veľa peňazí.

mc visa dhl dpd 123kurier