0

Tipy a odporúčania

Tipy a triky – rubrika s odbornými materiálmi o záhradníctve a zeleninárstve. Radíme, odporúčame, zdieľame tajomstvá bohatej úrody a pomáhame pestovať pevné a silné rastliny.

23 júl 2024
8

Štýl "Old Money" je odmietnutím okázalého luxusu a rýchlej módy v prospech klasiky a tradičných hodnôt bohatej rodiny. Tento štýl zdôrazňuje, že bohatstvo majiteľov sa neobjavilo včera, ale prenáša sa z generácie na generáciu.

18 júl 2024
13

Tropical chic je štýl krajinného dizajnu, ktorý spája exotický luxus trópov s eleganciou a sofistikovanosťou doplnkov a nábytku.

02 júl 2024
28

Rododendron je záhradný poklad, ktorý je stelesnením krásy a pôvabu. Jeho bujné kvety sú úžasné a vytvárajú čarovnú atmosféru. Poskytnúť rododendron dlhý život, musíte poznať tajomstvá jeho úspešného pestovania.

20 jún 2024
6

Levanduľa - aromatická trvalka odolná voči suchu. Celé leto zdobí kvetinové záhony, vytvára nádherné kvetenstvo a používa sa ako korenie v kuchyni a domácnosti. Čo je dôležité vedieť o pestovaní levandule?

18 jún 2024
46

Výsadba čučoriedok je pomerne náročná úloha. Musíte venovať veľkú pozornosť výberu miesta a príprave pôdy. Ak však všetko urobíte správne, sadenice sa určite uchytia a potom budú prinášať ovocie až 20 rokov!

14 jún 2024
58

Ak si chcete vychutnať skvelú chuť hrozno - nestrácajte čas premýšľaním. Čím skôr ho zasadíte, tým skôr môžete zbierať úrodu. Vinič sa vysádza na jar a na jeseň. Najlepší čas na výsadbu je apríl.

05 jún 2024
98

Bohaté kvitnutie hortenzií nenechá nikoho ľahostajným. Tieto obľúbené trvalky ozdobia každú záhradu, dodajú jej útulnosť a vytvoria všade okolo slávnostnú atmosféru. Na dosiahnutie tohto efektu je však potrebná určitá dávka trpezlivosti.

29 máj 2024
1150

Alpská záhrada s ihličnany vyzerá ako ostrov divočiny, ale zároveň zostáva mimoriadne dekoratívna - skutočný horský svah lemovaný stromami, len v miniatúrnej podobe. Kamene krásne ladia s nízko rastúcimi borovicami, borievkami a stromami tui. Spoločne vytvárajú veľmi malebný efekt

16 máj 2024
1248

Špargľa - obľúbená zelenina, na ktorú sa tešíme takmer celý rok. Sezóna týchto zelených trvaliek sa začína začiatkom mája. Bohužiaľ, málokto si uvedomuje, že pestovanie špargle je náročné. Nie každý vie, že v prípade špargle musí prejsť niekoľko vegetačných období, kým si môžeme vychutnať chuť tejto zeleniny. 

13 máj 2024
20

Rododendrony sú kvitnúce vždyzelené opadavé ázijské kríky patriace do čeľade vresovité. Sú obľúbené u záhradkárov vďaka svojim exotickým žiarivým kvetom a pomerne jednoduchej starostlivosti. Rododendrony a príbuzné azalky sa vyrábajú v rôznych veľkostiach a formách, vďaka čomu sú vhodnou voľbou na vytváranie rôznych krajinných kompozícií.

  • 1
  • 2
mc visa dhl dpd 123kurier