0

Tipy a odporúčania

Tipy a triky – rubrika s odbornými materiálmi o záhradníctve a zeleninárstve. Radíme, odporúčame, zdieľame tajomstvá bohatej úrody a pomáhame pestovať pevné a silné rastliny.

09 apr 2023
726

Technológia pestovania zeleniny a bobuľovín na vyvýšených záhonoch vymysleli vo Fínsku, kde to miestne poveternostné podmienky vyžadujú. Budú vyvýšené záhony so svojimi výhodami a nevýhodami vhodné aj do vašej záhrady? 

04 apr 2023
409

Aké práce v skleníku sú nutné pred jarnou výsadbou? Ošetrenie proti chorobám a škodcom, čistenie a dezinfekcia pôdy. Príprava pôdy na jarnú sezónu

 

14 dec 2022
557

Záhradný dizajn v lesnom štýle si čoraz viac vyberajú ľudia, ktorí sa chcú dostať preč zo života veľkomesta a ponoriť sa do krásy prírodnej krajiny.

01 dec 2022
521

Elegantné vresové kríky s hustým šupinatým olistením a jemnými zvončekovými kvetmi ozdobia každý jesenný záhon a mixborder, ohromia eleganciou a sofistikovanosťou.

31 mar 2022
762

Hydropónia pre jahody je každým dňom čoraz populárnejšia. Táto metóda vám umožňuje získať úrodu šetrnú k životnému prostrediu a chutnú úrodu po celý rok, ktorá nie je v žiadnom prípade horšia ako bobule získané tradičnou technológiou.

26 jan 2022
4440

Jesenná výsadba viniča má veľa výhod. Ako dosiahnuť bohatú úrodu hrozna? Prečítajte si všetko o výbere miesta, príprave výsadbovej jamy, reze a ochrane pred zimným chladom. Jednoduché tipy od skúsených vinohradníkov sa zobrazia kliknutím na odkaz!

mc visa dhl dpd 123kurier