0

Tipy a odporúčania

Tipy a triky – rubrika s odbornými materiálmi o záhradníctve a zeleninárstve. Radíme, odporúčame, zdieľame tajomstvá bohatej úrody a pomáhame pestovať pevné a silné rastliny.

08 okt 2024
34

Hrozno si vyžaduje starostlivú starostlivosť, aby sa z neho stali chutné a šťavnaté bobule. Kľúčovými bodmi pri pestovaní tejto rastliny sú jesenný rez a zimný úkryt. Tie umožňujú bohatú úrodu aj v chladnom podnebí.

24 sep 2024
42

Orchidey sú mimoriadne krásne rastliny. Nie sú rozmarné a dajú sa pestovať aj v obyčajnom byte so suchým vzduchom. Ak sa budete riadiť našimi jednoduchými radami, môžete sa z nich tešiť aj u vás doma.

10 sep 2024
43

Kvetinárstvo oceňuje zamat pre jeho žiarivé a dlhotrvajúce kvety a schopnosť odpudzovať škodlivý hmyz svojou špecifickou vôňou. Ochranné vlastnosti aksamietnice sa dajú využiť v záhrade a skleníku.

13 aug 2024
601

Čoraz viac ľudí hľadá únik z ruchu mesta a chce si vytvoriť vlastnú oázu pokoja. Nie je preto prekvapením, že trend exotických terás získava na popularite.

23 júl 2024
599

Štýl "Old Money" je odmietnutím okázalého luxusu a rýchlej módy v prospech klasiky a tradičných hodnôt bohatej rodiny. Tento štýl zdôrazňuje, že bohatstvo majiteľov sa neobjavilo včera, ale prenáša sa z generácie na generáciu.

18 júl 2024
617

Tropical chic je štýl krajinného dizajnu, ktorý spája exotický luxus trópov s eleganciou a sofistikovanosťou doplnkov a nábytku.

02 júl 2024
625

Rododendron je záhradný poklad, ktorý je stelesnením krásy a pôvabu. Jeho bujné kvety sú úžasné a vytvárajú čarovnú atmosféru. Poskytnúť rododendron dlhý život, musíte poznať tajomstvá jeho úspešného pestovania.

20 jún 2024
18

Levanduľa - aromatická trvalka odolná voči suchu. Celé leto zdobí kvetinové záhony, vytvára nádherné kvetenstvo a používa sa ako korenie v kuchyni a domácnosti. Čo je dôležité vedieť o pestovaní levandule?

18 jún 2024
626

Výsadba čučoriedok je pomerne náročná úloha. Musíte venovať veľkú pozornosť výberu miesta a príprave pôdy. Ak však všetko urobíte správne, sadenice sa určite uchytia a potom budú prinášať ovocie až 20 rokov!

05 jún 2024
734

Bohaté kvitnutie hortenzií nenechá nikoho ľahostajným. Tieto obľúbené trvalky ozdobia každú záhradu, dodajú jej útulnosť a vytvoria všade okolo slávnostnú atmosféru. Na dosiahnutie tohto efektu je však potrebná určitá dávka trpezlivosti.

  • 1
  • 2
  • ...
  • 3
mc visa dhl dpd 123kurier