0

Záhrada

Zeleninová záhrada – rubrika s článkami o záhradníctve. Informácie o plodinách a dátumoch výsadby, pravidlách pestovania sadeníc zeleniny a rastlín v skleníkoch a na otvorenom teréne.

26 sep 2024
5

Zdravý životný štýl a túžba jesť ekologické potraviny inšpirujú mnohých ľudí k tomu, aby si na parapete vytvorili minizáhradku so zeleninou. A to je skvelý nápad! Zabezpečí vám, že budete mať vždy po ruke čerstvé a chutné produkty vypestované s láskou.

06 aug 2024
628

Vlastná záhrada je nielen zdrojom čerstvej a zdravej zeleniny, ale aj zaujímavou činnosťou, ktorá môže priniesť veľa radosti vám aj vašim blízkym, najmä deťom.


09 júl 2024
621

Slimáky sú pre záhradkárov skutočnou nepríjemnosťou. Môžu zničiť úrodu za noc. Neponáhľajte sa však s používaním chemikálií - príroda pripravila účinné a bezpečné spôsoby ochrany pred týmito škodcami.

18 jan 2022
2215

Starostlivosť o zeleninovú záhradu, ovocný sad a kvetinové záhony v strede leta nepozostáva len z polievania a hnojenia. Dozviete sa, čo sa ešte dá robiť v júli. Orezávame ovocné stromy, ošetríme jahody, obstrihujeme paradajky, ošetrujeme záhony proti chorobám a škodcom. Lunárny kalendár záhradkára na júl 2022 - kliknite na odkaz!

mc visa dhl dpd 123kurier